Anjer thuiszorg een hart voor zorg.


Anjer biedt professionele en toegankelijke zorg aan in uw eigen omgeving, zowel overdag, ’s avonds en ’s nachts.


Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, Anjer thuiszorg maakt dit graag mogelijk met thuiszorg. Mocht dit niet (meer) mogelijk zijn, dan wordt er gekeken naar een zorgomgeving waar veiligheid en geborgenheid voorop staat.


De werkwijze van Anjer thuiszorg

Bij Anjer thuiszorg staat u als client voorop, hierbij staat luisteren centraal en helpen wij u graag met de juiste vorm van zorg. Na een uitgebreid intakegesprek wordt er een individueel zorgpakket aangeboden dat aansluit op uw behoefte(n). Op deze manier wil Anjer Thuiszorg de gezondheid, zelfstandigheid en het comfort van u en uw familie zoveel mogelijk bevorderen.
Waarom ontvangt u van ons altijd de beste zorg?

Anjer thuiszorg streeft ernaar om u altijd optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze collega’s beschikken over ruime ervaring, alle vereiste diploma’s en certificaten. Ook het regelmatig volgen van bijscholingscursussen voegen wij hieraan toe. Zo kunnen wij u altijd de nieuwste behandelingen en technieken aanbieden.
Tevens staat Anjer thuiszorg u altijd graag te woord en staat men klaar om problemen snel op te lossen.


Anjer Thuiszorg zorgaanvraag.

Heeft u zorg nodig? Dan zal u een zorgaanvraag in moeten dienen, hierbij kan en hoop bij komen kijken daarom staat Anjer thuiszorg altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook helpen deskundigen u graag bij het indienen van uw aanvraag.
Voor verpleging en verzorging heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Indien nodig is zal de huisarts contact opnemen met onze wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige regelt uw indicatie en bepaalt samen met u en uw mantelzorger hoeveel en welke zorg u nodig zal hebben.