Anjer Thuiszorg is er voor iedereen, van jong tot oud, die aangewezen is op verzorging en verpleging. Het zelfstandig blijven in de eigen omgeving is iets waar Anjer Thuiszorg zich hard voor maakt. Mocht dit niet (meer) mogelijk zijn, dan wordt er gekeken naar een zorgomgeving waar veiligheid en geborgenheid voorop staat.

Anjer Thuiszorgs werkwijze

Bij Anjer Thuiszorg staat u als cliënt voorop. Hierbij staat luisteren constant centraal. Na een uitgebreid intakegesprek wordt er een individueel zorgpakket aangeboden dat aansluit op uw behoefte(n). Op deze manier wil Anjer Thuiszorg de gezondheid, zelfstandigheid en het comfort van u en uw familie zoveel mogelijk bevorderen.

Waarom ontvangt u van ons altijd de beste zorg?

Het streven is om u altijd optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij beschikken over ruime ervaring en alle vereiste diploma’s en certificaten. Ook het regelmatig volgen van bijscholingscursussen voegen wij hieraan toe. Zo kunnen wij u altijd de nieuwste behandelingen en technieken aanbieden.

Anjer Thuiszorg zorgaanvraag

Bij het aanvragen van zorg komt een hoop kijken. Anjer Thuiszorg staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Ook helpen deskundigen u graag bij het indienen van uw aanvraag.

Anjer Thuiszorg vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.